Vores historie

Profil

Grundlagt af Klaus Jensen

Firmaet blev grundlagt i 1984 af Klaus Jensen i udkanten af Ingerslev by og hed oprindeligt Ingerslev Auto. Efter 9 år i Ingerslev flyttede virksomheden til den ny indkøbte tanktstation på Skanderborgvej ved Hasselager. m. tilhørende værksted. Virksomheden ændrede da navn til DK benzin – Hasselager Auto.

Ny mand i front for Hasselager Auto

Fremover står 26-årige Stefan Kuntz bag roret hos Hasselager Auto

Læs mere »

AutoMester værksted

Med fra start som AutoMester

Vi var som de første med fra start, da AutoMester koncernen blev oprettet i 1993. Efter 10 år med både værksted og tankstationdrift, blev nabo grunden opkøbt og vores nuværende værksted bygget.

Værkstedet blev indviet i 2003 og vi har idag en topmoderne virksomhed, hvor vi gør vores bedste for at være med helt i toppen af Autoværksteder. Vi har 9 moderne lifte, alt i diagnoseudstyr og rigtig dygtige mekanikere, som er med på de nyeste kurser.

Erfarne makanikere

Bedste priser på reparationer og check-ups

Udover vores ekspertise er vi stolte af at kunne tilbyde nogle af områdets bedste priser på reparationer og check-ups. Med vores højteknologiske fejlfindindingsudstyr samt erfarne mekanikere, kan vi hurtigt, men grundigt, få klaret dit bilproblem – på den måde bruger vi mindre tid på reparationerne, og kan derfor kræve mindre for dét, end flere af vores konkurrenter.

Bestil din tid i dag

Ring til os eller kig forbi med din bil.

Book tid nu